We zijn er!!!!!!!!




Het heeft wat uurtjes geduurd, maar het is zover........we zijn aangekomen in de Constitution Inn in Boston. De reis is goed verlopen. Het duurde wat lang op Schiphol, maar dat kwam omdat het systeem het niet helemaal deed. We konden nl. nog geen boarding passes krijgen voor de vlucht van Reykjavik naar Boston. Dat was jammer, want daardoor waren we op IJsland laat met inchecken met als gevolg dat we niet allemaal bij elkaar konden zitten tijdens de tweede vlucht. Maar niet getreurd..... de deelnemers zijn assertief genoeg om zelf wel wat te regelen en al gauw werd menig medereiziger gevraagd te vertrekken en zaten de dames bij elkaar. Toen moesten de formulieren ingevuld worden om in de US binnen te komen. In totaal hebben we met de groep 60 formulieren ingevuld!!! Echt te bizar voor woorden. Maar goed...... je hebt weinig keus en braaf deden we wat van ons gevraagd werd. Op Boston aangekomen wachtte ons een verrassing. Een levensgrote 'banner' met ' hi herrings, from the lobsters' en gezellige lobsterhoedjes voor iedereen.

De YMCA bus met busdriver Tom stond al klaar. Eenmaal buiten gekomen realiseerden we ons dat het erg benauwd en vochtig warm was. Nadat we ons even opgefrist hadden in de Inn zijn we naar de haven gelopen om daar in de Tavern at the Harbor nog een hapje te eten. De eerste Engelse gesprekjes kwamen langzaam op gang. Het is nu 22.50 u. in Boston, bij jullie nu 04.50. Tijd voor ons om naar bed te gaan dus! De Amerikaanse en Nederlandse tieners hebben al spontaan geruild van kamers, zodat ze elkaar wat beter leren kennen! Morgen staan we om 8.00 uur op en gaan we op pad voor o.a. de Ducktour en een bezoek aan Harvard University! Welterusten en groetjes van Agatha en alle Boothbaygangers!!!!!!

8 reacties:

Boothbay Commissie said...

Goed te horen dat jullie een leuke reis gehad hebben en dat de ontvangst goed was! Geniet maar van Boston en tot binnenkort.

Gerard

Boothbay Commissie said...

Te gek, dat jullie al zo snel een bericht hebben gestuurd dat alles goed is verlopen. Ik wens jullie alle een heerlijke tijd daar, geniet ervan. groetjes en allemaal een dikke kus van mij

wil (esther's mam)

Boothbay Commissie said...

Ik krijg gelijk zin om ook het vliegtuig te pakken en naar jullie toe te komen, maar ja. Goed om te horen dat jullie een goede reis hebben gehad en dat de groep zich al zo mengt met de Amerikaanse tieners. Veel plezier en doe iedereen maar de groeten enne.... vergeet niet te kwaken tijdens de Ducktour.

Pieter

Boothbay Commissie said...

Hoihoi,

Dit klinkt nu al als een ontzettend leuke trip...!! Vind het bijna jammer dat ik geen tiener meer ben... anders had ik vast en zeker ook meegegaan!!

En een 'troost' vwb het weer, wij zweten hier ook hoor, met temperaturen van boven de 30 graden....

Enjoy!

Boothbay Commissie said...

Oja, voorgaande berichtje is afkomstig van Elisabeth....

Anonymous said...

heeeyyyy allemaal, ik hoop dat jullie het naar jullie zin hebben de komende drie weken.
hier in katwijk hebben we zoals gewoonlijk een tweede hittegolf :s ben blij als die weer over is zeg tis hier bijna 30 graden pff.
groetjes aan m'n broer Peter ;)

grtz. dirk

Anonymous said...

hallo allemaal,

Fijn te horen dat jullie goed aan zijn gekomen. We hopen dat jullie ons regelmatig op de hoogte houden van jullie activiteiten, zodat wij ook kunnen meegenieten van jullie geweldige trip.

groetjes familie Zuijderduijn

Anonymous said...

he allemaal
heb al leuke en goede berichten gehoord, en hier ook leuke foto's

veel plezier en hou ons op de hoogte?!