Lobsters



Gister is de groep aan het vissen gegaan. Wat een vangst. Erg uniek om zo'n grote kreeft te vangen! Wat een gelukkie dat wij aan boord waren. Gistermiddag hadden we free time met de gastgezinnen. Het weer is nog steeds super! Vanmiddag gaan we naar Portland voor o.a. een baseball game van de Seadogs. Zaterdag hebben we een dag met de gastgezinnen en zondagmorgen gaan we naar een speciale kerkdienst met jazzmuziek. Daarna vertrekken we naar het noorden om te gaan raften! Volgende week zullen we weinig op het weblog zitten, maar zodra we terug zijn brengen we jullie weer helemaal op de hoogte. Groeten van ons allemaal.

8 reacties:

Anonymous said...

Hi lucky bunch,
Wat een "geluk" dat wij maanden geleden de juiste keuze hebben gemaakt door ja tegen Anne te zeggen. Vanuit het verre Holland ziet deze trip er nu al geweldig uit en is naar ons idee zowel de gastgezinnen als de organisatie van de trip gewoon super . We zijn dus echt jalours en dit al na 4 dagen. Gezien de spandoeken en reacties van o.a. mijn dochter denk ik dat het ontvangst en de enorme gastvrijheid ons als achterblijvende ouders voor 100% gerust stelt ( voorzover er al ongerustheid was). Heaven on earth volgens Anne , maar ja wat wil je als je zo ontvangen wordt en als er zo'n programma voor je is georganiseerd.Petje af Staff.
Nog enorm veel plezier allemaal/lots of fun.
groetjes fam. Zuijderduijn

Anonymous said...

Ik wil ook kreeft vangen....

Hier in Kattuk hebben we alleen garnalen :(

Veel plezier!!!

Boothbay Commissie said...

Staat je goed, Agaath, zo'n oranje tuinbroek.... Moet je vaker doen!!

Hebben jullie ze ook gegeten, die enorme kreeften?!?!

Have fun and enjoy,

Groetjes,
Elisabeth

Anonymous said...

Als ik jullie niet meer "spreek" heel veel plezier met raften en in Acadia National Park! Have fun!

Gerard

Anonymous said...

Leuke foto's niet!? Het is bijzonder hoe we hier ontvangen zijn en het programma loopt smooth! Het is leuk te zien dat de groep zo goed klikt en dat iedereen het naar zn zin heeft!
We'll have fun! sure we do!

Jan-Willem @ BBH

Jacoline said...

Het is hier zeker gaaf! Vooral erg zin om te gaan raften en iedereen vermaakt zich uitstekend! xx Jac

Anonymous said...

Heejj,
het is hier zoo gaaf!! We hebben, zoals jullie hier kunnen zien, al vett veel leuke dingen gedaan en de groep is heel gezellig! De omgeving hier van Boothbay is egt onwijs mooii!! Overal groen en dan zie je ergens weer een groot meer en dan weer zee met eilandjes enzo!! Echt super!! Gelukkig is het nu droog, want gisteraaf die harde regen was maar niks:P Nu vandaag hebben we Free Family Time, maar morgen gaan we met zn allen naar de kerk en daarna vetrekken we naar Acadia...Heb al erg veel zin in het kamperen en raften enzo!!
Nou doeiii!!
Grts from Boothbay,
Toni

Boothbay Commissie said...

Hoi allemaal,

geweldig dat alles zo goed verloopt, dat de groep onderling zo goed met elkaar op kan schieten. tis echt te gek om elke dag de berichten te lezen en de foto's te bekijken. Net of je er zelf bij bent. Veel plezier met raften en kamperen. Goede kerkdienst morgen, groetjes
fam. van Rhijn