Carwash



Zaterdag was een erg hete dag; dus de perfecte dag om lekker nat te worden tijdens de carwash. Rond 9 uur verzamelden we bij de ' daycare' van de 'Y'. Natuurlijk maakten we eerst wat spandoeken en moesten we ons best doen om de auto's erop te attenderen dat we een carwash hadden. Dat was niet zo moeilijk. Veel kinderen stonden langs de weg te zingen en dansen met, zoals op de foto te zien is, een duidelijke boodschap. Ook het flyeren bij Hannafords heeft geholpen. Rond een uur of half 2 waren we allemaal nat, moe, maar voldaan, want we hadden bijna 400 dollar opgehaald en heel veel waterpret gehad. Op de foto zit Ashton bovenop de auto van Wade, een bekende van ons. (niet dat we op elke auto die langskwam geklommen zijn. Anders hadden we waarschijnlijk niet zo veel opgehaald.) We hebben een relaxed weekend na onze trip van de afgelopen week. Vrijdagavond zijn we met z'n allen naar de Boothbay Playhouse geweest voor een toneelstuk/musical ' Into the Woods'; een erg komisch verhaal van verschillende sprookjes door elkaar. Het was voor de kids allemaal duidelijk te volgen. Na de carwash gister was er familytime en ook vandaag is dat het geval. Het weer is dit weekend, na een behoorlijke onweersbui en flink wat regen op vrijdagavond, mooi, zonnig en warm. Vanmiddag om 5 uur vertrekken we met de 'Balmy Days'; een boot hier in de haven van Boothbay, samen met alle gastgezinnen en YMCA vips. De boot is afgehuurd door de YMCA. We zullen een stuk zuidelijker varen naar de plaats 'Bath' en aan boord een maaltijd nuttigen. Morgen (maandag) staat Funtown/Splashtown op het programma. Dit is een heel gaaf pretpark met verschillende attracties en een waterpark met veel spannende glijbanen. De kids (en leiding) vermaken zich prima. De tijd gaat eigenlijk veel te snel. Jullie vinden het vast leuk als we terugkomen, zodat we alle verhalen kunnen vertellen (en dat zijn er veel.) Maar de meesten van ons willen het liefst nog een paar weken blijven. We hebben allemaal een heerlijke tijd, de gastgezinnen doen er alles aan om het de kids naar hun zin te maken en hen echt een thuis te geven. Dat geeft ons als leiding ook een goed gevoel!! Ook begint een aantal van ons al moeite te krijgen om in goed Nederlands een weblog aan te maken, of e-mails naar huis te sturen. Groeten aan alle ouders, de Boothbaycommissie en vrienden en bekenden. Nogmaals dank voor alle leuke comments op het weblog. Sommige van onze kids kijken er ook regelmatig op! Agatha

4 reacties:

Boothbay Commissie said...

hoi allemaal, fijn weer wat te horen van jullie en wat foto's te zien. kben erg blij dat iedereen het naar z'n zin heeft daar. ik kijk zelf ook elke dag op de weblog of jullie nog berichten hebben achtergelaten. kving het echt gaaf om zo jullie hele reis te volgen. geniet er van, de tijd gaat toch al snel. groetjes van wil (essie dr mam)

Anonymous said...

Leuk om zo al jullie belevenissen iedere keer te lezen.........jullie hebben nog een leuk weekje voor de boeg, dus geniet er nog maar lekker van! Iedereen de groeten!!

Gerard

Anonymous said...

hallo!

leuk, weer zo'n update van wat jullie allemaal doen! en we zijn idd. benieuwd naar alle verhalen, maar de tijd gaat snel!! met name voor jullie lijkt me zo, nou ben erg benieuwd hoe het vandaag weer was!!!

grts rachel

Anonymous said...

Hallo allemaal!
even een berichtje vanuit
"the Curtis's house"
we gaan straks naar funtown/splashtown het wordt echt superr!!

groetjesss en kusjess Anne.