More Photos!!!



















Na een ochtendje familietijd zijn we vrijdagmiddag vertrokken richting Portland om daar eerst naar het Observatory te gaan. Het uitzicht was daar boven in de toren schitterend. Vanuit de toren konden we de regen aan zien komen. Echt!! Het kwam met bakken uit de hemel zetten. Een flinke onweersbui trok over ons. Maar er was pret alom! Kijk maar naar de dames hierboven. Na het bezoek aan het Observatory zijn we gaan eten in het Food Court. Heel veel eettentjes bij elkaar en schransen maar!! Haha!! Nadat iedereen gegeten had zijn we vertrokken naar het hoofdprogramma van de dag! De Baseballgame in Portland. De Portland Seadogs tegen de New York Mets. In het begin stonden de Seadogs ver achter de Mets, maar aan het eind werd het toch nog spannend. Helaas hebben ze verloren met 8-7.
We had a great time. Na de wedstrijd zijn we om 23.30 's avonds nog gaan shoppen bij LL Bean.
Vrij normaal hier in Amerika, zo laat nog te gaan shoppen.
Rond 1.30am kwamen we pas terug in Boothbay, maar we mochten uitslapen!
Nou tot laters en jullie horen nog van ons. We gaan over 2 uurtjes vertrekken voor de rafting trip morgen.
See you!

Peter VanderO
PS. Bedankt voor alle comments die achtergelaten worden op dit weblog. Het wordt erg op prijsgesteld door de kids en door de leiding.

3 reacties:

Anonymous said...

hi!!!!!!
ws zijn jullie nu wel onderweg voor t raften, maar veel plezier en ben erg benieuwd naar de verhalen en natuurlijk foto's!!!

allemaal de groetjes uit warm rijnsburg!
rachel

Anonymous said...

Hoi Katwijkse Haringen,

Ook in Papendrecht lezen we jullie verhaal over het verblijf in Boothbay. Leuk om te zien dat jullie het naar je zin hebben. Bedankt, Jonathan, voor de kaart die je hebt gestuurd!
Groeten,

familie Duijndam-Driebergen

Anonymous said...

hallo
de spanning in rijnsburg stijgt toch wel hoor! ben erg benieuwd hoe het nu gaat?! was het raften leuk?

gr aan allemaal

rachel