Groeps foto!


Hallo Allemaal, Hier een foto die een uur geleden is gemaakt: de groepsfoto! Ik ben alweer terug op kamp knickerbocker om vandaag een dagje te werken. Vandaag is de groep op Burnt Island, voor een toer. Vanmiddag hebben ze family time. En morgen gaan we met zn alen naar Portland! Groetjes, Jacoline

3 reacties:

Boothbay Commissie said...

Hoi allemaal,

Wat een leuke foto's!! Jullie houden de weblog goed bij, zo kunnen we van dag tot dag zien wat voor leuke dingen jullie allemaal ondernemen!! Is het nog een beetje te harden daar?? Ik zag in ieder geval allemaal korte broeken, petjes, zonnebrillen etc, dus zonnig is het in ieder geval.. Maar in de US hebben ze toch overal airco?? Dus lekker binnen blijven als het jullie buiten te warm wordt.... Hier op het lab zijn de temperaturen ook tot 30 graden gestegen, dus m'n experimenten bij 25 graden kan ik niet zomaar meer doen, ik moet eerst ijs in het waterbad gooien.... Tja, tis wat..
De 90ste editie van de Nijmeegse vierdaagse is na 1 dag ook afgelast ivm het extreem warme weer.. Maar de weermannen hebben beloofd dat er vanavond onweer en regen komt, dus wellicht koelt het dan wat af.. 't Zeewater in de Noordzee is 20 graden op het moment, dus elke dag zwemmen is aan te raden..

Hebben jullie al 'lobsters' gegeten? Of alleen nog maar fastfood?? And how are the english conversations going?? Hopefully fine, of gooien jullie er nog wel eens een woordje Katteks tussendoor? Ach, dat lijkt soms ook wel aardig op engels..

Anyway, 't ziet er supergezellig uit, enjoy jullie trip and have fun! Ik zal nog wel een keertje een berichtje posten hier...

Groetjes,
Elisabeth

Anonymous said...

Blauw luchtje daar ook in Boothbay! Hier in NL is het rustig aan doen en niet teveel bewegen. Volgens mij vermaken jullie je wel prima daar. Morgen up to Portland!

Veel plezier,
Gerard

Anonymous said...

superkicke en gave foto! jullie vermaken je daar wel!

enjoy it all!

greetings Els