Een warm welkom in Boothbay




Lieve mensen,

We zijn nu echt op onze bestemming. Vanmiddag rond 13.30 u. zijn we in Boothbay gearriveerd. Gister hebben we een enorm leuke dag gehad in Boston. Wel super warm: 101 Fahrenheit = 38.3 Celcius en erg vochtig. Maar jullie hebben het ook erg warm begrijpen we. Gistermorgen hebben we veel lol gehad tijdens de Duck tour; al kwakend reden we door Boston met een gezellige entertainer achter het stuur. Op deze manier kregen we een geweldige rondleiding door de stad. De Duck'truck' nam ons mee over de weg en daarna werden de wielen in getrokken en werden we door een speciale schroef voorgestuwd door het water over de Charleston river. Het was zo warm dat elk beetje afkoeling welkom was, zoals te zien is op de foto.... gewoon een poedelbadje onderweg, waar sommigen met kleren en al in doken. Vanwege de hitte hebben we het programma 's middags enigszins aangepast. Een deel van de groep wilde graag gaan zwemmen; het andere deel is naar Harvard University gegaan. Daar kregen we een rondleiding van een Harvard junior studente. Indrukwekkend en leerzaam. 's Avonds hebben we lekker gegeten bij Fire and Ice in Cambridge. Daarna was iedereen wel erg moe van de warmte en zijn we terug gegaan naar de Constitution Inn. Op tijd naar bed en vanmorgen was het inpakken geblazen en 'on the bus' to Boothbay; zo'n 3 uur on the road. Hier aangekomen hebben we eerst een tour rond de YMCA gedaan; de gymzaal, het zwembad, de fitnessruimten zagen er super uit en de deelnemers werden uitgenodigd om ' anytime' te komen om er gebruik van te maken, omdat ze immers ' family' zijn. Een warm welkom staat ons ook vanavond nog te wachten. De kids hebben inmiddels hun gastgezinnen ontmoet. Over een paar uur gaat het welkom verder met een ' cook out' op het kamp. Alle gastgezinnen en YMCA mensen kunnen dan kennismaken en de kids kunnen het kampterrein gaan verkennen. De sfeer zit er goed in!!!! Morgen gaan we Burnt Island bezoeken!!! Wordt vervolgd.....

1 reacties:

Boothbay Commissie said...

Ha die knickerbockers,

Leuk hoor zo'n weblog. Ik weet nog goed dat alles 12 jaar geleden nog per postduif ging (kon je wel een week of drie voor rekenen voor je brieven en kaarten aankwamen), nou showt Dianne al na 3 dagen haar nieuwe badpak!

Aan de verhalen en de foto's te zien maken jullie het best. Het is jullie natuurlijk van harte gegund! Iedereen geslaagd voor 't lobster-eat-examen?

Hier is het vriespunt net als bij jullie ook nog lang niet in zicht. Alls er aff en ttoe eenn lettterttje dubbbbel worddt getypt, komt dat doordat het zweet in het toetsenbord loopt. Allemachtig wat is het bloedgeslagen heet. De kampen in Leusden kunnen niet naar het Henschotermeer omdat er blauw-alg in zit, maar goed... we wilden zomer, nou we hebben er een.

Maak vooral plezier daar, hou vol met het sturen van berichten want ze zijn hartstikke leuk om te lezen en doe Aaron en Neal, Kim en al die anderen de hartelijke groeten!!!

Martin