Camp Carnaval en afscheid

Gisteren was een familyday. De laatste inkopen werden gedaan. Rond 5 uur waren we allemaal op het kamp. Het camp carnaval is een jaarlijks evenement, waar alle vrijwillers aan mee werken; een soort fancy fair met veel spelletjes, hot dogs, popcorn en cotton candy, oftewel suikerspinnen. Veel muziek en gezelligheid. Een aantal van de Nederlanders heeft geholpen met haarvlechtjes maken en schminken. Een topavond!!!! Vandaag is het vrijdag rond half 1 in de middag over 2 uur zitten we in de bus richting Boston. Vanavond om 21.30 u. vliegen we! Helaas........er is een einde gekomen aan een fantastische tijd. Het afscheid zal moeilijk zijn. Maar we hopen over 2 jaar weer een groep Boothbayers in Nederland te ontvangen. Groetjes, voor de laatste keer vanuit Boothbay en tot morgenmiddag op Schiphol. Misschien nog wat verrassingen voor een aantal; in ieder geval gaan we vanmiddag op Boston om 18.00 u. (middernacht bij jullie, want wie wil er maar 18 uur jarig zijn - Dagmar's verjaardag vieren. We gaan zo de bus versieren en de cupcakes met kaarsjes en opschrift staan hier bij de computer. Mjammie.......tot in Nederland! Liefs Agatha

4 reacties:

Boothbay Commissie said...

Dear All,

Hartelijk bedankt voor deze mooie weblog.
Wij hebben mee zitten genieten wat jullie allemaal beleeft hebben.
Veel stekte bij het afscheid nemen.
Blijf onderweg naar Boston niet te lang bij de MC Donalds hangen.
Allemaal een goede terugreis gewenst,en tot ziens op schiphol

Petra en Martin

Anonymous said...

Hi everybody!!
how are you guys doing today?? Ja k zit nog helemaal in het amerikaanse gebeuren hoor:P Wat was het gaaf zegg!! We hebben echt zoveel leuke dingen gedaan dat ik niet eens weet waar ik moet beginnen met vertellen:P Ik kijk echt terug op een hele gave vakantie met een supergezellige groep!! Echt een ervaring om nooit meer te vergeten!! En wat is het daar mooi in Boothbay en de rest van Maine!! Geweldig!!
ThnQ all for everything!! Enne see yah soon!!
Hugs&Kisses,
Toni
P.S.Peter&Daphne: Gefeliciteerd!!!

Anonymous said...

heey!!!

Nog bedankt voor de verrassing! Ik vond het echt heel leuk, de bus enzo. De afgelopen 3 weken waren gewoon echt om nooit te vergeten! Ik wil zeker nog een keer teruggaan naar het mooie Boothbay!
Tot de reünie!!

P.S. Inderdaad Gefeliciteerd Peter & Daphne!! Het was leuk om het spandoek te maken enzo! :D

Anonymous said...

Kmis jullie Nu al!!:'(..
kheb het onwijs naar me sin gehad..
en mis de amerikaane ook al;)..
peter&Daphne feel succes..


LoveYou..Esther