Boothbay trip - Dag 1

Hallo allemaal,

Na een lange reis zijn we in Amerika aangekomen. De vliegreis liep voorspoedig; op beide vluchten zaten we als groep bij elkaar en dat was erg gezellig. Uit pure blijdschap ontstond er zelfs op de vlucht van Dublin naar Boston een spontaan kussengevechtje, waarbij de kleine vliegtuigkussentjes ons links en rechts om de oren vlogen.
Even was er schrik toen Dirk in Dublin even apart gehouden werd; hij had z' n esta-formulier verkeerd ingevuld, maar die fout kon in Dublin gelukkig worden hersteld. Want wat zouden we zonder Dirk verder moeten ......
In Boston stond een grote groep uit Boothbay ons op te wachten. Sommigen van ons kenden al diverse mensen uit Boothbay en dat werd dus een warme ontmoeting. Zeker Joost en Tom Peasley, die twee kenden elkaar nog heel goed van de trip van twee jaar geleden, waren heel blij elkaar weer te zien!
Nadat alle handjes waren geschud en de bagage was ingeladen ging het met de bus richting de Constitution Inn, een rit die normaliter misschien een half uurtje duurt. Maar deze keer dus niet, want we misten en afslag van de highway en kwamen in Boston terecht. Het kosstte heel veel moeite, tijd en stuurmanskunst van Tom voordat we uiteindelijk bij de Constitution Inn aankwamen. Na het inchecken gingen we snel met een watertaxi naar de binnenstad van Boston, waar we gingen eten in een restaurantje bij Quincy Market. voor we op de watertaxi hebben we eerst nog gezongen voor Dave. Onze Amerikaanse vrienden hadden voor oranje ballonnetjes gezorgd, dus dat zag er feestelijk uit. En ook in het restaurant werd nog aan Dave's verjaardag gedacht....
Na het eten gingen we lopend terug naar het hotel, waar iedereen al heel snel na een lange vermoeiende dag onder zeil ging.

0 reacties: